Bouw mee aan een nieuwe maakindustrie

Als lid van de nieuwe maak-community geniet je mee van tal van voordelen.
Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws uit de nieuwe maakindustrie, dankzij onze website en social media.

Bovendien krijg je als eerste toegang tot projecten die jouw maakbedrijf vooruit helpen. Of je nu nood hebt aan strategische hulp, of extra begeleiding kan gebruiken bij de implementatie van een nieuwe technologie, de projecten van onze partners helpen je op weg.

Als lid van de community heb je ook inspraak in hoe de nieuwe maakindustrie vorm krijgt. Zo deden we in 2017 al marktonderzoek bij meer dan 200 Limburgse maakbedrijven. Met hun feedback zetten we een actieplan op poten om de slimme maakindustrie in Limburg op de kaart te zetten.

Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van interessante evenementen rond de nieuwe maak, dankzij onze altijd up-to-date agenda. Als kers op de taart ontvang je elke laatste dinsdag van de maand ook onze nieuwsbrief, waarin we elke maand een nieuw thema of nieuwe baanbrekende technologie belichten.

Tot slot kan je er als lid van de community ook voor kiezen om jouw bedrijf zichtbaar te maken op onze website. Zo laat je zien dat jouw bedrijf mee bouwt aan een nieuwe maakindustrie, en krijg je extra visibiliteit!

Overtuigd? Vul dan snel het lidmaatschapsformulier in via onderstaande knop!  

Pin It on Pinterest

Shares
Share This