Versnellingstafels

 

Heb je een concept of idee dat je al langer wil realiseren maar kom je er niet toe? Biedt het bundelen van competenties en ervaring een mogelijkheid om je plannen dichter bij de markt te brengen? VKW Limburg organiseert versnellingstafels rondom plannen, concepten en ideeën met als doel ze samen met andere ondernemers in de markt te zetten.  

Een versnellingstafel is een kleine groep van bedrijven die bij elkaar gebracht wordt rondom een idee of concept van een van de deelnemers. Samen proberen ze na te gaan of er voldoende potentieel in het idee zit en brainstormen ze over manieren waarop het doorontwikkeld zou kunnen worden tot een product of dienst die naar de markt gebracht kan worden. Ieder van de deelnemers draagt kennis en ervaring bij. Een versnellingstafel bestaat uit ten minste 4 bijeenkomsten die gemodereerd worden volgens een stappenplan waarbij er tussen de bijeenkomsten huiswerk gedaan wordt door de deelnemers. De tafel wordt samengesteld op basis van de noodzakelijke ervaring en competenties. Er zullen 1 à 2 versnellingstafels van 4 sessies gehouden worden specifiek voor de maakindustrie.

Doe mee?

De versnellingstafels worden door VKW Limburg georganiseerd. De samenstelling gebeurt op maat van de behoefte/wensen van de deelnemers. Daarbij werken we waar opportuun samen met andere organisaties.

Samen in een kleine groep van bedrijven proberen we na te gaan of er voldoende potentieel in een idee zit en brainstormen we over manieren waarop het doorontwikkeld zou kan worden tot een product of dienst die naar de markt gebracht kan worden. Het idee wordt aangeleverd door een van de deelnemende bedrijven aan de versnellingstafel.

Limburgse KMO’s.

logo vkw limburg

Pin It on Pinterest

Shares
Share This