Netwerken

 

Netwerken geeft meerwaarde op ieder bedrijfsniveau. Het uitwisselen van kennis, ervaring en contacten binnen eigen strategische focus of vakdomein leidt veelal tot betere beslissingen en verrassende inzichten.

De netwerken van Voka – Kamer van Koophandel Limburg staan bol van vakkennis, ervaringsuitwisseling en netwerking. Vakspecialisten buigen zich over brandend actuele thema’s met één doel; nl. kennis vergaren en uitwisselen. Momenteel beschikt Voka – KvK Limburg over een 35-tal netwerken met een totaal van 1850 netwerkleden. 

Belangrijke netwerken in kader van internationalisatie en innovatie zijn:

  • Netwerk internationaal ondernemen en een netwerk douane-experten, beiden zijn bedoeld voor ondernemingen met ervaring in internationalisatie.
  • Netwerk R&D, specifiek bedoeld voor R&D managers en innovatiemanagers van ondernemingen die nieuwe ontwikkelingen hoog in het vaandel dragen en hierover ervaringen willen uitwisselen.
  • Netwerk Big Data, bedoeld voor managers, CEO’s of zaakvoerders die hun beslissingen willen baseren op analyse en big data, en projectmanagers die te maken krijgen met analyse- en big dataprojecten en (mede) verantwoordelijk zijn voor de strategie van hun onderneming. 

Meer info 

Uitwisselen van kennis, ervaring en contacten – lerende netwerken. 

Limburgse bedrijven die lid zijn van Voka – KvK Limburg. Het lidmaatschap is altijd persoonlijk en exclusief voor ledenbedrijven.

Voka Limburg

Pin It on Pinterest

Shares
Share This