Innovatie-Maat

 

Zie je brood in nieuwe technologieën om je concurrentiepositie te versterken? Denk je eraan nieuwe markten te betreden? Geloof je dat je productie efficiënter georganiseerd kan worden? Innovatie-Maat biedt workshops en begeleiding op maat van je bedrijf binnen een lerend netwerk aan met het oog op concrete toepassingen van innovatieve technologie en werkmethodes.

Innovatie-Maat brengt bedrijven samen in workshops rond specifieke uitdagingen zoals o.a. inzetten van cobots, gebruik van augmented en virtual reality in diverse domeinen, nieuwe business modellen gebaseerd op data, etc. Daarnaast informeert en sensibiliseert dit project mbt innovatie en gebruik van nieuwe technologiën in de maakindustrie.

Innovatie-Maat richt zich op innovatieve Limburgse maakbedrijven met groei-ambitie en bedrijven die de maakindustrie beleveren van relevante producten en diensten.

Innovatie-Maat is een EFRO-SALK project dat gepromoot wordt door VLAIO met Sirris en OPL als co-promotoren en Flanders Make als actieve partner in de maakindustrie. 

https://www.vlaio.be/nl

Sirris logo

opl

Flanders Make

Meer info over dit project? Dat kan via mail naar hans.versmissen@vlaio.be

Pin It on Pinterest

Shares
Share This