T2-Imaginnovation

Talent en Technologie. Dat zet de T2-campus letterlijk in de etalage. Vanaf september 2018 zullen er dagelijks zo’n 1.300 trainees, van jong tot oud, deelnemen aan inspirerende technologiemodules en ‑projecten. Het wordt een campus voor leerlingen, werknemers, werkzoekenden en ondernemers. Een inspirerende plek die technologie ademt. Voor innovatieve vakmannen en ‑vrouwen en iedereen die met hen wil samenwerken.

Het project T2-Imaginnovation op de nieuwe T2-campus heeft onder andere tot doel ‘the education of tomorrow’ aan te bieden. Cursisten worden hier opgeleid om in te spelen op toekomstige bedrijfsuitdagingen op korte en lange termijn. Via dialoog met de bedrijfswereld willen we onze opleidingen zo inrichten dat de nieuwe werkkrachten meteen inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt. Om de nodige competenties van bedrijven mee in kaart te brengen, rekenen we op de input van de Limburgse Maakbedrijven.

Duizenden vacatures met technische profielen raken maar moeilijk ingevuld. Aan de andere kant is er heel wat technisch talent dat moeilijk aan de juiste job gekoppeld wordt. De T2-partners, SYNTRA Limburg, VDAB en stad Genk – vanwege het Genkse en Limburgse onderwijs, stelden zich de vraag hoe ze de match tussen beiden kunnen optimaliseren. Het antwoord is arbeidsmarktgerichte opleiding!

Via toekomstgerichte technologische opleidingen willen de T2-partners innovatieve vakmannen en ‑vrouwen klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Technologisch talent doen leren, beleven, werken en ondernemen. Dat is onze kracht. Dit alles zal de groeikansen van Limburgse Maakbedrijven verhogen!

Welke profielen zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan inspelen op de doorgedreven digitalisering? Wat zijn de onmisbare kwaliteiten van een goede 3D-designer? Wat maakt een software engineer tot een onmisbare pion binnen jouw bedrijf? Welke competenties heeft jouw toekomstige netwerkbeheerder zeker in huis? Kortom, met welke noden en uitdagingen ziet jouw bedrijf zich geconfronteerd en hoe kan ons opleidingsaanbod hierop inspelen? Laat het ons weten. 

t2-campus

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This