Ben jij klaar voor industrie 4.0? In de nabije toekomst zullen nieuwe technologieën de industriële processen volledig veranderen. Benieuwd hoe dat in zijn werk zal gaan? Ga dan mee met Voka – KvK Limburg en Flanders Make op een 3-daagse ontdekkingstocht doorheen de innovatieve koploper Duitsland.

Van 15 tot en met 17 oktober passeert de Voka-bus langs verschillende smart factories in Duitsland. Ervaar zelf wat industrie 4.0 inhoudt en laat je inspireren over welke impact innovaties zoals artificial intelligencedigital twinsslimme sensorenonline platformen en een doorgedreven gebruik van big data hebben op uw productieprocessen, automatisatering, mobiliteit en logistiek, maar ook uw dienstverlening aan de klant en hoe u het verschil kan blijven maken in een wereld van verandering.

Het programma wordt begeleid en werd mee samengesteld door dr. ir. Dirk Torfs. Dirk is CEO van Flanders Make en heeft een sterk doorgedreven ervaring en kennis van de mogelijkheden van industrie 4.0.

Klik hier voor het volledige programma en de inschrijvingsmogelijkheden. Foto: Shutterstock 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This