Er is al veel gezegd en geschreven over het einde van het lineaire model en de omschakeling naar een circulair model waarbij ook de biobased benadering van grondstoffen, productieprocessen, …. belangrijk is. Maar waarom is deze omschakeling nodig? Hoe bereiden bedrijven zich hier best op voor? Welke business opportunities bieden de circulaire en biogebaseerde economie om duurzaamheid en waarde creatie te combineren? 

Wil jij graag ontdekken wat een circular model en biobased economie inhouden en wat ze voor jouw maakbedrijf kunnen betekenen? Dan kan je op woensdag 23 januari 2019 terecht Veldeman Bedding (Industrieweg Noord 1153, 3660 Opglabbeek) voor een boeiende toelichting. Op het programma staat:

18u00 – 18u30 – Ontvangst met broodjes
18u30 – 18u50 – Eric Pass – POM Limburg – POM als transitieversneller van Limburgse maak naar een circulaire economie
18u50 – 19u30 – Paul Schreurs – Veldeman Bedding – De case Resleep: hoe nieuwe business en inkomsten kunnen ontstaan door circulair te denken
19u30 – 20u00 – Tom Kuppens – UHasselt – Postgraduaat biobased en circulaire economie: op weg naar een duurzaam verdienmodel
20u00 – 21u00 – Netwerkdrink

Wil jij er bij zijn? Deelname is gratis, maar inschrijven (voor 16 januari) is verplicht en kan via deze link.

Meer informatie vind je hier. 

Foto: AbsolutVision via Unsplash

Pin It on Pinterest

Shares
Share This