POM Limburg stoomt Limburg klaar voor Industrie 4.0 waarbij doorgedreven digitalisering en connectiviteit cruciaal zijn. Samen met VLAIO lanceren ze een nieuw initiatief: CO-CREATIE NOORD. Doel is om Noord-Limburgse bedrijven te versterken door gerichte samenwerkingstrajecten op te starten.

Co-creatie rond 4 thema’s
CO-CREATIE NOORD versnelt de invoering van Industrie 4.0 in de Noord-Limburgse bedrijven.Industrie 4.0 staat voor nieuwe technologieën en concepten binnen de kennis- en maakeconomie. Het verwijst in het bijzonder ook naar de doorgedreven digitalisering van de industrie die momenteel plaatsvindt.

Op basis van het huidige ecosysteem in Noord-Limburg en de noden die door bedrijven werden geformuleerd, focust POM Limburg initiëel in de co-creatie op 4 concrete thema’s:

In september en oktober worden hiervoor 4 thematische info-avonden georganiseerd verspreid over Noord-Limburg om de bedrijfsleiders te informeren en het win-win potentieel voor alle partijen te schetsen. Hierna zal het intensievere co-creatie proces van start gaan waarbij op maat van thema en noden specifieke processen worden opgezet. Voor elk thema wordt er beroep gedaan op de kennis van een expert ter zake.

Doelgroep van info-avonden?
Op deze info-avond krijg je vrijblijvend meer uitleg over het hele proces. Dit proces is sterk gefocust op concrete output. Samenwerken impliceert ook openheid van de bedrijven: zowel in het formuleren van hun specifieke bedrijfscase als aan het constructief mee werken aan oplossingen. Daarom is het belangrijk dat de beslissingsnemers binnen uw bedrijf hierop aanwezig zijn om goed te kunnen inschatten of dit traject geschikt is voor uw bedrijf.

Meer info via pomlimburg.be, inschrijven kan via bovenstaande links. Foto: POM Limburg

Pin It on Pinterest

Shares
Share This