Voetbalschoenen en -uitrusting zijn er de laatste 20 jaar enorm op vooruit gegaan dankzij nieuwe ontwikkelingen, technologieën en materialen. Maar de handschoenen van de keeper, die bleven altijd een beetje achter. Tot nu. Nike zet een heuse stap voorwaarts met de meest geavanceerde en innovatieve keepershandschoenen ooit. 

De ontwikkelaars bij Nike begonnen het ontwerpproces van de nieuwe handschoenen door alle aannames over de traditionele keepershandschoen overboord te gooien. Wel pasten ze belangrijke bevindingen toe van hun andere handschoenen, in een breed scala aan sporten, zoals surfen, baseball, American football en golf. Het resultaat? Een handschoen die in alles voorziet wat de doelman nodig heeft, zonder overbodige toevoegingen, in een innovatief design, afgestemd op het moderne voetbalspel.

Lees het volledige artikel op nike.com. Foto: Nike

Pin It on Pinterest

Shares
Share This