Goud: zowel voor de torens van het nieuwe gebouw van Cour de Justice in Luxemburg als voor de roosters van de Jaga Mini Canal Optimised die het gebouw sieren. 

Ongeveer 2500 Mini Canals Optimised met een waarde van 430.000 euro worden momenteel gemaakt voor het nieuwe gebouw van het hof van justitie in Luxemburg. De Jaga Mini Canal is met zijn minimale inbouwdiepte uitermate geschikt voor kantoren. Verborgen onder het gouden rooster zit een supersnel Low-H2O element. Het volledige binnenwerk is ‘onzichtbaar’ donkergrijs gelakt. Het enige wat echt opvalt is het begaanbare afdekrooster, dat perfect aan het interieur kan aangepast worden. In dit project werd er gekozen voor goud. Hetzelfde goud dat de buitengevel van de twee torens siert.

Jaga staat gekend om zijn innovatieve verwarming. Al sinds begin jaren 60 zet het bedrijf in op de ontwikkeling van nieuwe verwarmingsconcepten en -producten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Het is dan ook niet de eerste keer dat Jaga de verwarming mag voorzien voor grote buitenlandse projecten. Vorig jaar nog kreeg Jaga een bestelling binnen voor 3.500 Mini Canals voor het Lakhta Center in Sint-Petersburg, goed voor zo’n 750.000 euro. 

Bron en foto: Jaga. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This