HP Inc. heeft een uitbreiding van het 3D-printportfolio aangekondigd met de introductie van de nieuwe Jet Fusion 300/500-serie 3D-printers. De eerste 3D-printtechnologie in de industrie, waarmee fabrikanten onderdelen van topkwaliteit kunnen printen in zowel kleur als zwart en wit. Fabrikanten hebben tot op voxel-niveau (3D-variant van een pixel) controle over het ontwerp en kunnen sneller printen. Afhankelijk van de configuratie en kleurvoorkeur is de Jet Fusion 300/500-serie verkrijgbaar vanaf $50.000, waarmee ontwikkelaars van kleine en middelgrote teams, ontwerpbedrijven, ondernemers, universiteiten en onderzoeksinstellingen toegang hebben tot HP’s Multi Jet Fusion-printtechnologie.

Lees het volledige artikel op dutchitchannel.nl, foto: HP Press CenterĀ 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This