Op 16 juni vond de infosessie als introductie op het opleidingstraject rond cobots plaats in de machinehal van Sirris in Diepenbeek. Het werd een verhelderende inleiding tot de technologie van collaboratieve robots, waarbij verschillende aspecten aan bod kwamen.

Tijdens de sessie, ingericht door de Sirris-experts in samenwerking met het Innovatiecentrum in het kader van het EFRO-SALK-project Innovatie-Maat, werden de verschillen met een industriƫle robot toegelicht, zowel wat betreft de mogelijke toepassingen als de integratie in het productieproces en de programmering. De deelnemers kregen zo een duidelijk overzicht van de technologie en verschillende aanwezigen stelden meteen interessante vragen betreffende concrete toepassingen in hun bedrijf.

Lees het volledige verslag op sirris.be. Foto: patricio davalos via Unsplash

Pin It on Pinterest

Shares
Share This